FG15-35Nf


Stivuitor cu furci contrabalansat cu roti pneumatice, combustibil GPL, capacitatea de ridicare de la 1.5 tone pana la 3.5 tone.

Dezvoltat pentru a ajuta operatorul dvs. să obțină productivitate maximă, reducând în același timp costurile de funcționare, GRENDiA ES stabilește cele mai înalte standarde pentru stivuitoarele cu contrabalansare a motorului IC.

Prin economia sa excepțională de combustibil, componentele durabile și designul cu o întreținere redusă, GRENDiA este perfect pentru orice afacere. Mai mult, vine cu un pachet de funcții avansate, dotate standard, care oferă o valoare reală cuantificabila in economii.

Camioane cu stivuitor GRENDiA, rapide, stabile și excepțional de puternice, oferă o combinație puternică de eficiență ridicată, emisii reduse și niveluri de zgomot foarte mici.

La aceasta, Mitsubishi Stivuitoare a adăugat o serie de caracteristici ergonomice pentru a maximiza confortul, controlul și precizia. Rezultatul este un stivuitor pe care te poti baza pentru a oferi performanțe maxime, indiferent de aplicație, indiferent de condiții.

ModelCapacitate de ridicare
FG15Nf
1500 kg
FG18Nf
1750 kg
FG20Nf
2000 kg
FG20CNf
2000 kg
FG25Nf
2500 kg
FG30Nf
3000 kg
FG35Nf
3500 kg

Vezi mai multe informatii despre produs

Specificatii

  • Combustibil:GPL

Etichete: stivuitor gplDin aceeași categorie